Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Hilary Duff susilaukė ketvirto vaiko – gimdė baseine: dalijasi jautriais kadrais ir vardu

Hilary Duff pranešė, kad susilaukė ketvirtos atžalos – dukters Townes Meadow Bair. Kūdikis gimė namuose, tiksliau – vandenyje. Aktorė iš anksto pasirūpino nedideliu pripučiamu baseinu, gimdymo metu namuose buvo akušerė ir fotografas.
Hilary Duff
Hilary Duff / Vida Press nuotr.

36 metų „Disney Channel“ žvaigždė ir jos vyras, dainų autorius ir atlikėjas Matthew Koma dukters susilaukė gegužės 3 d. Mergytė yra trečias šios poros vaikas ir ketvirta Hilary atžala.

Apie Townes gimimą Duff paskelbė socialiniuose tinkluose, pasidalindama nuotaikingo gimdymo vandenyje akimirkomis ir kūdikio nuotraukomis.

Vida Press nuotr. /Hilary Duff, Matthew Koma
Vida Press nuotr. /Hilary Duff, Matthew Koma

„Dabar jau žinome, kodėl ji privertė mus taip ilgai laukti... Ji tobulino skruostus! – Hilary žavėjosi mažyle. – Mėnesius svajojau laikyti tave ant rankų, o pastarosios penkios dienos, kai tave pažinau, apžiūrėjau ir užuodžiau, prilygsta stebuklui. Mes visi tave mylime taip, tarsi būtum čia buvusi visą laiką, nuostabioji.“

Matthew pasidalijo tomis pačiomis nuotraukomis savo socialinių tinklų paskyroje. Tik jo prierašas buvo kitas: „Mano žmona karingoji deivė tiesiogine prasme pagimdė mūsų gražuolę Townes Meadow Bair namuose 5/3/24.“

Ir pajuokavo: „Ji laiminga, sveika, stambi ir atrodo į nieką iš mūsų nepanaši, todėl jei kas nors žinote, kur maždaug prieš 9 mėnesius iki šios dienos buvo @hilaryduff, kreipkitės dėl piniginio atlygio“.

H.Duff ir jos vyras, su kuriuo jie susituokė 2019 m. pabaigoje, turi du bendrus vaikus: penkerių metų dukrą Banks Violet ir trejų metų Mae James.

Hilary iš ankstesnės santuokos su kanados ledo ritulininku Mike'u Comrie taip pat turi dvylikametį sūnų Lucą Cruzą.

Hilary apie savo ketvirtą nėštumą paskelbė dar gruodžio mėnesį, įkėlusi linksmą kalėdinį atviruką su šeima.

Soc. tinklų nuotr. /Hilary Duff su šeima
Soc. tinklų nuotr. /Hilary Duff su šeima

Žmonės.lt primena, kad Hilary ir Matthew susipažino 2015 m. įrašinėdami muziką. M.Koma yra kelių Hilary dainų autorius, prodiuseris. Santykių pradžioje jiedu buvo porai mėnesių išsiskyrę, nes dainininkė ir aktorė buvo labai užimta. Bent jau tokia tąkart buvusi oficiali priežastis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius