TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Toma Vaškevičiūtė dukrą pavadino Ona Ora: atskleidė, kas lėmė tokį išskirtinį vardą

Kovo 7-ąją dukters su mylimuoju architektu Aleksandru Kavaliausku susilaukusi aktorė Toma Vaškevičiūtė (37) atskleidė, kaip ją pavadino. Pora mergaitei suteikė dvigubą – Onos Oros – vardą.
Toma Vaškevičiūtė, Aleksandras Kavaliauskas
Toma Vaškevičiūtė, Aleksandras Kavaliauskas / Žmonės.lt, Svetlanos Bolnienės nuotr.

Prieš porą mėnesių mama tapusi Toma Vaškevičiūtė dabar kartu su dukrele papuošė naujausią žurnalo „Žmonės“ numerį.

Mergaitę žinoma aktorė pavadino Ona Ora. Žurnalui „Žmonės“ Toma atskleidė, kad dėl Onos apsisprendė greitai, o štai Oros istorija – jau įdomesnė.

„Negalvojau apie šį vardą, bet dukra pati jį pasirinko. Oną mes buvome numatę iš anksto, bet į nėštumo pabaigą pradėjome svarstyti: gal Barbora, Teodora, Dora... Staiga sakau Aleksandrui: „Mane traukia tik visų šių vardų galūnė – Ora.“ Niekada nenorėjau keisto vardo savo vaikui, bet šis tiesiog atėjo pats. Pasaulyje Oros vardas gana dažnas, jis reiškia maldą ir šviesą“, – žurnalui „Žmonės“ kalbėjo T.Vaškevičiūtė.

Aktorė taip pat prakalbo apie lemtingą ženklą gimdymo metu, po kurio suprato, kad dukra „atsinešė tą vardą“. Koks tas ženklas, skaitykite naujausiame žurnalo „Žmonės“ numeryje. Jame T.Vaškevičiūtė pirmą kartą taip atvirai pasakoja ne tik apie motinystę, bet ir apie pažintį su mylimuoju.

TAIP PAT SKAITYKITE: Mama tapusi Toma Vaškevičiūtė: „Dukra – mano gyvenimo kulminacija, nutikusi pačiu laiku“

Luko Griciaus nuotr./Toma Vaškevičiūtė ant žurnalo „Žmonės“ viršelio
Luko Griciaus nuotr./Toma Vaškevičiūtė ant žurnalo „Žmonės“ viršelio

Žmonės.lt primena, kad aktorei Tomai Vaškevičiūtei ir jos mylimajam architektui Aleksandrui Kavaliauskui pirmoji atžala gimė 2024-ųjų pavasario pradžioje.

Apie tai režisieriaus Oskaro Koršunovo ir jo teatro jubiliejinėje šventėje pranešė moters bičiulis aktorius Gytis Ivanauskas.

„Didžiausia dovana ir istorinis įvykis, kad Oskarui 55-eri, Oskaro Koršunovo teatrui 25-eri ir Oskaro aktorė Toma Vaškevičiūtė siunčia didžiausią dovaną, nes šiandieną 17 val. 13 min. jinai pagimdė mergaitę!“ – pranešė G.Ivanauskas.

Žmonės.lt nuotr./Toma Vaškevičiūtė ir Aleksandras Kavaliauskas
Žmonės.lt nuotr./Toma Vaškevičiūtė ir Aleksandras Kavaliauskas

Gyčio žodžiai buvo palydėti plojimais ir šūksniais.

T.Vaškevičiūtė apie nėštumą pranešė originaliai – per technikos apdovanojimus „Tech Top 2023“. Tąkart vienas pagrindinių – dirbtinio intelekto – vaidmenų filme atiteko būtent Tomai, kuri filmavimo metu ir pranešė, kad laukia šeimos pagausėjimo.

„Jaučiuosi laiminga ir be galo džiaugiuosi, kad pagaliau galėsiu išgyventi šią nuostabią patirtį. Niekada nežinojau, kad tai tikrai įvyks mano gyvenime, bet gyvenimas nepaliauja manęs stebinti. Tai tikrai yra viena didžiausių avantiūrų, į kurią leidžiuosi ir labai stengsiuosi būti geriausia mama.

Nors kurį laiką šį džiaugsmą norėjosi tyliai pasilaikyti tik sau, darbų gausoje tokios žinios nuslėpti jau nebepavyksta, tad pagaliau šiuo džiaugsmu galiu pasidalinti garsiai su visais“, – nauju gyvenimo etapu tuomet džiaugėsi aktorė Toma Vaškevičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius