Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Į „Bayern“ negrįš: J.Nagelsmannas ilgam lieka Vokietijos rinktinės treneriu

Julianas Nagelsmannas liks ilgam dirbti Vokietijos rinktinės vyriausiuoju treneriu. Specialistas pasirašė sutarties pratęsimą iki 2026 m. pasaulio futbolo čempionato pabaigos.
Julianas Nagelsmannas
Julianas Nagelsmannas / IMAGO/MIS nuotr.

36-erių metų treneris 2023 m. rugsėjį pakeitė Hansi Flicką ir pasirašė trumpalaikę sutartį iki šią vasarą vyksiančio Europos čempionato pabaigos.

J.Nagelsmannas laimėjo trejas iš šešių savo vadovaujamų rungtynių, įskaitant kovo mėnesį pasiektas pergales prieš Prancūziją ir Nyderlandus.

Dabar Vokietijos futbolo sąjunga treneriui įteikė naują sutartį.

„Tai yra širdies sprendimas. Man didelė garbė treniruoti nacionalinę rinktinę ir dirbti su geriausiais šalies žaidėjais. Sėkmingais ir aistringais pasirodymais turime galimybę įkvėpti visą šalį. Dvi pergalės prieš Prancūziją ir Nyderlandus kovo mėnesį mane labai įkvėpė ir sujaudino. Norime kartu sėkmingai sužaisti Europos čempionatą namuose ir labai laukiu iššūkio kuris seks vėliau ir vadinsis pasaulio futbolo čempionatas“, – teigė strategas.

Pastaruoju metu J.Nagelsmannas buvo siejamas su Miuncheno „Bayern“ klubu. Buvo spėliojama, kad jis sezono pabaigoje gali pakeisti komandą paliekantį Thomasą Tuchelį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius